Jakten efter cyklar

Idag har vi åkt runt till olika loppisar och försökt hitta cyklar. Min tutor Sanna hjälpte oss och utan henne hade det aldrig gått så det var otroligt snällt! :) Vi hittade en cykel som vi köpte för 50 euro och en cykel reserverade vi för vi var lite osäkra på om däcket var helt. Den vi köpte var det dåligt med luft i däcket så vi for runt i lite olika affärer tills vi hittade en cykelpump, inte lätt kan jag säga :P Efter det åt vi en pizza på Koti Pizza..supergoo!

När vi kom hem träffade vi våra hyresvärdar så då passa vi på att fråga om de visste vart vi kunde få tag på billiga cyklar. Var ju inte helt 100 på den vi reserverade. Och som tur var fick vi få låna en cykel från dem så nu har vi två fungerande cyklar :D
Här kommer lite bilder från igår och idag.
Det är på Brändö vi bor på
På Brändö bor vi
Torget i centrum
Affären där vi hittade cykelpumpen. Kommer förmodligen åka hit flera gånger när vi behöver saker.
Finsk pizzeria
Chistoph och Sanna :)
Huset där vi bor. Bor på andra våningen i hörnet.
Våran tv :)
Christoph steker pannkakor. Vi försöker laga mat även om vi inte har så mycket köksredskap.
/Veronica

Kommentarer
Postat av: Stefan

Härligt det ser ju ut lite som Sverige i Finland, lägenheten verkar ju ha varit toppen bra, ^_^ ni hade tur. Pfttt...egen Tv ja du :D nice nice.

Men varför cyklar, går det inga bussar eller något ?

2012-03-31 @ 15:52:51
Postat av: Stefan

kom igen Crille vänd på pannkakan :D, tänk på att du är i militären och får försöka överleva med det du har så går det bra. har du provat med nutella i pannkakan.....slurp ha det bra

2012-03-31 @ 16:01:50
Postat av: Veronica

Jo det går bussar här men dock bara en gång i timmen och det tycker vi är värdelöst, eller hur? :P Om man skulle råka missa den så kommer man garanterat försent.

2012-04-01 @ 10:04:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0